I mange brancher er forståelsen for tekniske detaljer afgørende for udførelsen af konstruktioner eller korrekt brug af produkter. Det rigtige valg af fotoillustrationer sikrer f.eks. overensstemmelse med byggetekniske foreskrifter eller erfa-udveksling i industrien og byggesektoren.

For producenter er det ligeledes afgørende for enten produktvalg eller -anvendelse, at brugerne illustrativt orienteres om korrekt brug og tekniske løsninger. For virksomheder der benytter sig af relationsopbyggende journalistik i form af content marketing eller native advertising, er et attraktivt dokumenterende fotomateriale ligeledes af stor betydning for budskabets forståelse og objektivitet.

Billeder fortæller bedre end noget andet, om nye tekniske løsninger, tendenser og spændende innovative projekter. Uanset om det er til forbrugere, indkøbere, ingeniører, bygherrer eller rådgivere. Med min mangeårige erfaring indenfor industri og byggeri, går jeg – i samarbejde med jer – helt tæt på produkter og løsninger.

Billederne leveres altid i de ønskede filstørrelser og filtyper, med farveprofiler der matcher anvendelsesområderne. Teknisk fotografi leveres til bl.a. produktguides, erfablade, websites, annoncer, pressemeddelelser, artikler, brochurer og produktkataloger. De kan også indgå i byggeteknisk dokumentation, i forbindelse med syn og skøn m.m.

ØJE FOR DETALJER

Detaljen er afgørende for dit produkt. Jeg ser sørger for, at dine kunder ser det samme som dig.

TEKNISKE LØSNINGER

Et billede forklarer mere end mange ord. Med min tekniske baggrund, skyder jeg de rigtige illustrationer til dine faglige artikler.

NÅR FAGFOLK ARBEJDER

Faglige beskrivelser kræver at man er i øjenhøjde - og indimellem i gulvhøjde - med situationen.

PRÆSENTÈR DIT BYGGERI

Det handler om kvalitet, både når I bygger og jeg fotograferer. Den perfekte løsning til content marketing.

AT HOLDE FOKUS

Det rette fokuspunkt og den slørede baggrund, fastholder opmærksomheden og giver dine billeder det professionelle look.

DET STORE PERSPEKTIV

Monumentale bygningsværker kan give flotte billeder til jeres brochurer og websites.

NÅR JEG FOTOGRAFERER, KAN I ALTID FÅ .....

Cloud-baseret Galleri

Ønsker I at flere skal have adgang til at se billederne, også udenfor virksomheden, f.eks. jeres reklamebureau, så tilbyder jeg et cloud-baseret galleri, selvfølgelig beskyttet med password. Hvis det ønskes, er der også mulighed for at downloade fra dette galleri.

Billederne kan naturligvis også leveres via we-transfer, dropbox eller uploades til en ftp-server.

Teknisk know-how

Som uddannet ingeniør har jeg gode forudsætninger for at forstå de tekniske løsninger I skal have fotograferet og den målgruppe I henvender jer til.

Download Service

Jeg tilbyder altid 1 års ubegrænset download service i forbindelse med teknisk fotografering. Billederne uploades til et cloud-baseret galleri, hvorfra I  - med password - kan downloade dem når de skal bruges. Billederne vil endda kunne downloades i forskellige størrelser, afhængig af hvordan de skal anvendes. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange eller hvor ofte I downloader billederne.

Billeder tagget med nøgleord ( IPTC metadata)

Uanset om billederne skal anvendes til pressebrug, internt eller opbevares i jeres fotoarkiv til senere brug, så er de værdiløse, hvis man ikke ved hvad de handler om. Derfor tagger jeg altid jeres billeder med motiv, dato og andre nøgleord. Det kan f.eks. være lokation, produktnavn, sagsnummer, varenummer, kundenummer o.lign. Det gør det let og hurtigt at finde og anvende billeder fra jeres arkiv efterfølgende.

Hurtig levering

I mere end tyve år har jeg leveret til medierne, hvor deadline virkelig betyder DEADLINE. Det ligger dybt i mig, at tingene skal leveres hurtigt og de skal leveres til tiden. Derfor er hele mit workflow bygget op omkring, at levere høj kvalitet - indenfor kort tid. Det betyder, at I hurtigt kan få billedmateriale til pressebrug eller til jeres platforme på de sociale medier.

En fast pris

Vi aftaler altid på forhånd en pris for opgaven. Jeg giver som regel et fast tilbud, der beskriver den aftale vi har indgået. Tilbudet omfatter selve fotograferingen, transport og efterbehandling af billederne.